Főoldal | Hangtechnika | Ablak átbeszélő rendszer
Termék név Ablak átbeszélő rendszer
Cikkszám ASCW-2
Gyártó Silverblade
Szállítás Rendelésre 1-2 hét
Bruttó: 82.550Ft
Mennyiség:
Az SCW2 átbeszélő eszköz az üvegfallal elválasztott terek esetén az ügyfelekkel történő kommunikáció megvalósítására szolgál (pénztárfülkék, ügyfélszolgálatok, betegirányítók stb.). A rendszer különleges kialakításának köszönhetően nincs szükség beszéd közbeni átkapcsolgatásra. Az SCW2 egyidejű, kétirányú kommunikációt biztosít.

Felépítés, használat:
A teljes elektronikát a mikrofontalpként is alkalmazott fém öntvényház tartalmazza. A doboz hátfalán található az adaptercsatlakozó, valamint itt vannak kivezetve a hangszórókábelek, ill. a külső mikrofon kábel. A készülék hátsó részén helyezkedik el a gégecsöves mikrofon XLR csatlakozója. A kezelőfelületen a POWER kapcsolóval a készülék ki-be kapcsolható.

A MIC.ON kapcsolóval aktiválható a belső gégecsöves mikrofon. - Tehát a kezelő ezzel tilthatja, ill., engedélyezheti a kifelé menő hangot. A belső hangszóró hangereje az INSIDE gomb, - a külső tér hangereje pedig az OUTSIDE süllyesztett potméterrel állítható. A készülék tápellátását külső adapter biztosítja. A rendszer tartozéka a belső- ill. a külső tér hangszórója, valamint a külső térbe felszerelendő elektret-kondenzátor mikrofon.

 
Oszd meg mással is
Ügyfélkapu
Bejelentkezés


Regisztráció
Gyorskeresés

Hírlevél
Facebook
Webshop Hun v1.062SB / Designed by AVSYS Team Látogatók száma: 388006