Ablak átbeszélő rendszer

82.550Ft (Bruttó)

Kód: ASCW-2

Gyártó: Silverblade
Ter. állapot: Rendelésre 1-2 hét

Termék leírás

Silverblade Ablak átbeszélő rendszer, pénztárak, ügyfélszolgálatok számára.

Bővebb leírás

Az SCW2 átbeszélő eszköz az üvegfallal elválasztott terek esetén az ügyfelekkel történő kommunikáció megvalósítására szolgál (pénztárfülkék, ügyfélszolgálatok, betegirányítók stb.). A rendszer különleges kialakításának köszönhetően nincs szükség beszéd közbeni átkapcsolgatásra. Az SCW2 egyidejű, kétirányú kommunikációt biztosít.

Felépítés, használat:
A teljes elektronikát a mikrofontalpként is alkalmazott fém öntvényház tartalmazza. A doboz hátfalán található az adaptercsatlakozó, valamint itt vannak kivezetve a hangszórókábelek, ill. a külső mikrofon kábel. A készülék hátsó részén helyezkedik el a gégecsöves mikrofon XLR csatlakozója. A kezelőfelületen a POWER kapcsolóval a készülék ki-be kapcsolható.

A MIC.ON kapcsolóval aktiválható a belső gégecsöves mikrofon. - Tehát a kezelő ezzel tilthatja, ill., engedélyezheti a kifelé menő hangot. A belső hangszóró hangereje az INSIDE gomb, - a külső tér hangereje pedig az OUTSIDE süllyesztett potméterrel állítható. A készülék tápellátását külső adapter biztosítja. A rendszer tartozéka a belső- ill. a külső tér hangszórója, valamint a külső térbe felszerelendő elektret-kondenzátor mikrofon.