Üzlet szabályzat
Üzlet szabályzat
Megrendelésének leadásával Ön a AVSYS Webáruház vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
AVSYS Kft
1149 Budapest, Egressy út 63
Cég adószáma: 14618349-2-42
Engedélyszám: 01-09-912129
Telefonszám: +36-1/296-0641
info@avsys.hu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya az AVSYS Webáruház internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó oldalon tekintheti meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több, nagyobb méretű kép megtekintésére is.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk bruttó vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak mértékét garantáljuk a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben (utánvét),
- Magyarország területén előreutalással, futárszolgálattal vagy postai szállítással,
- Külföldre történő szállítás esetén kizárólag előreutalással.

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé, a termék cseréjéről gondoskodunk. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek, amennyiben eredeti csomagolásában, hiánytalanul visszajuttatja a terméket ügyfélszolgálatunkra. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken vagy csomagolásán, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelése nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
Az AVSYS Webáruház nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon az AVSYS Kft. weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Tárhelyszolgáltató
    Webonic Kft.
    8000 Székesfehérvár, Budai út 14.
    www.webonic.hu
    support@webonic.hu
    Tel. +36-22-78-76-74

Szállítási információk
Budapest területén: Bruttó 3810 forint
vidékre: Bruttó 5080 forint
Amennyiben a megrendelés feladásakor az utánvét opciót választotta, a rendelés vételárát valamint a szállítás költségét a futárnak készpénzben kell teljesíteni.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Szállítási határidő: A raktáron lévő termékeket, a megrendelést követő munkanap adjuk át szállításra, minden más esetben az ügyfélszolgálatunkon kérhet felvilágosítást a várható szállítási időről.

Garancia:
A termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti a 1158 Budapest Sztárai M. tér 10. címre. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, amennyiben külön jótállási jegyet nem adtunk ki. A garanciális feltételek tekintetében a 151/2003 IX.22. Korm. rendelet szerint járunk el.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. II.5. kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. A termék visszaérkezését követő harminc napon belül az AVSYS Kft. Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a AVSYS Webáruház info@avsys.hu címen.

Oszd meg mással is

Ügyfélkapu
Bejelentkezés


Regisztráció
Gyorskeresés

Hírlevél
Facebook
Webshop Hun v1.062SB / Designed by AVSYS Team Látogatók száma: 388007