Bemutatkozás

cegunkrol kep

Cégünk 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a magyarországi audiovizuális piacon jelen lévő, hasonló tevékenységi körű cégeknél teljesebb szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire jobban odafigyelő vállalkozás jöjjön létre. Fő tevékenységünk az audiovizuális rendszerintegráció, hangosítási és vetítési rendszerek tervezése, kivitelezése és a kész rendszerek karbantartása. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján komplex megoldásokat kínálunk üzleti és oktatási partnereinknek, beleértve a technikai támogatást is. A legmodernebb technológiák alkalmazásával igyekszünk testreszabott, egyszerűen kezelhető rendszereket alkotni. Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú együttműködésre törekszünk. Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték munkánk minőségére. Céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező árainkkal, munkánk minőségével és a határidők betartásával tartsuk meg.


Az érintőképernyős vezérlőrendszereken, analóg és digitális kapcsoló eszközökön, hangtechnikai készülékeken kívül tolmács- és konferenciarendszerek, tárlatvezető (tourguide) rendszerek, illetve múzeumi látogató rendszerek (audioguide) beszerzésében, tervezésében és kialakításában is segítséget nyújtunk. Megbízható beszállító partnereink közé tartozik többek között: Crestron, Extron, Bosch, Sony, Monacor, Hitachi, Samsung, Audio-Technica, Sennheiser.
Világszínvonalú oktatástechnikai eszközök forgalmazásával is foglalkozunk, amelyek nélkülözhetetlen technikai támogatást nyújtanak a modern oktatás, valamint a nyelvtanulás terén.


Amennyiben bármilyen kérdés felmerül Önben, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén!

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2024 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.240222