Crestron intelligens vezérlőrendszer

crestron kep

A Crestron által gyártott és cégünk által forgalmazott rendszervezérlő processzorok, falba építhető asztali és vezeték nélküli érintőképernyők, illetve a kiegészítő berendezések (interface-ek, dimmerek, erősítők és jelosztók) segítségével egy komplett rendszer alakítható ki, melybe a ház, a tárgyalóterem vagy az osztályterem összes elektronikus eszköze integrálható: a motoros függönytől a termosztátig.

Az egyedileg programozott, interneten keresztüli távoli elérést is biztosító rendszer elősegíti a komfortosabb, mégis energiatakarékosabb működését az otthonának vagy a munkahelyének. Egy érintőképernyőről vezérelheti az audio- és videoeszközöket, a világítást, az árnyékolást illetve a hűtés-fűtést, de csatlakoztatni lehet a kaputelefont, a behatolásjelző rendszert vagy a tűzjelző rendszert is. Az egyes folyamatok előre programozhatóak, figyelembe véve a felhasználók egyedi igényeit.

A különálló rendszerek együttes vezérlésével sok kényelmetlenség előzhető meg: immár elég egy érintőképernyőt használni a készülékek távirányítói helyett. A rendszer ügyel az energiatakarékosságra is (nyitott ablaknál nem engedi bekapcsolni a klímát), az előre beállított hőmérsékleti értékek betartása és a használaton kívüli eszközök automatikus lekapcsolása segíti az optimális energiafelhasználás elérését.

A vezérlőrendszer tervezésével, komponenseinek összeállításával, a berendezések konfigurálásával és az árajánlatok megvalósításával kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz a megadott elérhetőségeken.

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2020 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.200908