Promethean - Interaktív táblák

prometheanboards1

Ma már egyre több tanteremben, előadóteremben és tárgyalóteremben lehet találkozni interaktív táblával. A hatékony információátadást lehetővé tévő eszköz nagy segítséget nyújt a tanórák látványosabbá, érdekesebbé tételében. A projektor és a táblába integrált hangszórók segítségével video bejátszásokkal és animációkkal szemléltethető a tanórák anyaga. A Promethean Activboard segítségével könnyedén hozhatunk létre leckéket, amelyek lekötik a gyerekeket és friss, újszerű megközelítésben adnak át ismereteket, amiket láthatnak, megérinthetnek, hallhatnak, és ami a legfontosabb, megérthetnek.

Az Activpen – egy vezeték nélkül működő speciális toll – táblához érintésével tudjuk mindezeket elővarázsolni a táblából. Az Activpen írás esetén tollként, a tábla egyéb használatánál egérként működik, a tűéles hegye pontos munkát tesz lehetővé. A speciális toll segítségével a táblára vitt tartalom elmenthető a számítógépre és később bármikor újra felhasználható.

Az interaktív táblák az elérhető legnagyobb pontossággal és a leggyorsabb követési sebességgel rendelkeznek - a toll mozdulatait késlekedés nélkül mutatja a megjelenő kép -, ezzel is utánozva a hagyományos tábla egyszerűségét. Felületük csillogásmentes és ellenáll minden olyan igénybevételnek, ami egy osztályteremben előfordulhat.

promethean touch

Promethean Activboard Touch Series

Az ActivBoard Touch interaktív táblák 4:3 (78") és 16:10 (88") képaránnyal, 10 érintőpontos (multi-touch) felülettel érhetők el. Az ActivBoard Touch táblák szárazon törölhető felülettel rendelkeznek. Opcióként kiegészíthetők projektorral, tartószerkezettel és ActivSoundBar aktív hangszóróval.

promethean mount

Promethean Mount System

A rendszer egy fixen a falra rögzített interaktív táblát és egy rövid vetítési távú projektort tartalmaz fali projektortartóval. Többféle táblaméretben, hangszóróval egybeéptett és anélküli verzióban is rendelhető. A speciális projektortartó a Promethean projektorokhoz lett kifejlesztve, melyek technikai paraméterei és a 3 éves, a projektorizzóra is vonatkozó garancia biztosítja, hogy hosszú távon is megbízható segítséget jelentsen az oktatásban.

promethean adjustable

Promethean Adjustable System

Az Activboard interaktív táblarendszer az állítható magasságú, falra szerelhető állvány segítségével optimális munkakörnyezetet biztosít minden tanárnak. A rövid vetítési táv miatt a kicsi árnyékolás és a nagy fényerő biztosítja az éles képet, ami felkelti a tanulók figyelmét. A hangosítással kiegészíett rendszer egy multimédiás osztálytermet hoz létre, amely minden tanulót aktívabb órai közreműködésre ösztönöz. Ahol több korosztály tanul egy adott tanteremben, ott érdemes állítható táblamagasságú rendszert telepíteni. Az elektromos mozgatású tábla segítségével mindenki számára be lehet állítani az ideális magasságot, akár a 7 éves elsős diákról, akár egy két méter magas tanárról van szó. Ez a rendszer is többféle táblaméretben kapható, a gyakorlatban a 78” képátlójú táblák a legelterjedtebbek.

A Promethean ActivBoard digitális tábla az Activinspire szoftver segítségével azonnal kapcsolódni tud a sokezernyi segédanyaghoz és mintaleckéhez, így még egyszerűbbé téve a tanulást és a tanítást. A Promethean különösen kedvező szoftver licencelési politikájának köszönhetően tábla vásárlása esetén a szoftver ingyen jár a táblához, ráadásul a tanárok a saját, otthoni számítógépükre is legálisan telepíthetik.

Az interaktív tábla használatával szorosan összekapcsolható a szavazórendszer. Segítségével azonnal megtudja a tanár, hogy a tananyagot mennyire sajátították el a diákok. Az eredményeket a szoftver azonnal kiértékeli, így pillanatok alatt kész a válaszok összesítése, esetlegesen a számonkérés statisztikája.

 

Terméktámogatás, garancia, alkatrészellátás

Az interaktív táblákra és projektorokra 3 év garanciát vállal a gyártó. Az AVSYS Rendszerintegráció Kft. végzi a Promethean interaktív táblák garanciális és azon túli szervizelését Magyarországon, így a rendelkezésre álló tartalék alkatrészek segítségével egy esetleges probléma esetén a legrövidebb időn belül tudjuk intézni a tábla javítását. Igény esetén rövid határidővel be lehet szerezni tőlünk a táblához szükséges alkatrészeket (toll, projektorizzó, stb.), de vállaljuk a korábban telepített rendszerek, projektorok időszaki karbantartását is. Cégünk rendelkezik a Minősített Promethean Partner akkreditációval.

Az interaktív táblák használatáról és a felmerülő hibák megoldásáról ezen az oldalon tájékozódhat.

 

Cégünk 2010. novemberében megszerezte a Promethean interaktív táblák telepítésére és üzembehelyezésére vonatkozó gyártói minősítést!

promethean partner

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2018 Minden jog fenntartva! Verzió: 4.7.171218