Interaktív táblák és panelek

prometheanboards1

Ma már egyre több tanteremben, előadóteremben és tárgyalóteremben lehet találkozni interaktív táblával. A hatékony információátadást lehetővé tévő eszköz nagy segítséget nyújt a tanórák látványosabbá, érdekesebbé tételében. A projektor és a táblához kiegészítőként rendelhető aktív hangszóró segítségével videó bejátszásokkal és animációkkal szemléltethető a tanórák anyaga. A Promethean Activboard Touch segítségével könnyedén hozhatunk létre leckéket, amelyek lekötik a gyerekeket és friss, újszerű megközelítésben adnak át ismereteket, amiket láthatnak, megérinthetnek, hallhatnak, és ami a legfontosabb, megérthetnek.

Az Activpen – egy vezeték nélkül működő speciális toll – táblához érintésével tudjuk mindezeket elővarázsolni a táblából. Az Activpen írás esetén tollként, a tábla egyéb használatánál egérként működik, a tűéles hegye pontos munkát tesz lehetővé. A speciális toll segítségével a táblára vitt tartalom elmenthető a számítógépre és később bármikor újra felhasználható.

Az interaktív táblák az elérhető legnagyobb pontossággal és a leggyorsabb követési sebességgel rendelkeznek - a toll mozdulatait késlekedés nélkül mutatja a megjelenő kép -, ezzel is utánozva a hagyományos tábla egyszerűségét. Felületük csillogásmentes és ellenáll minden olyan igénybevételnek, ami egy osztályteremben előfordulhat.

promethean touch

Promethean Activboard Touch Series

Az ActivBoard Touch interaktív táblák 4:3 (78") és 16:10 (88") képaránnyal, 10 érintőpontos (multi-touch) felülettel érhetők el. Az ActivBoard Touch táblák szárazon törölhető felülettel rendelkeznek. Opcióként kiegészíthetők projektorral, tartószerkezettel és ActivSoundBar aktív hangszóróval. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean mount

Promethean Mount System

A Mount System rendszer egy fixen a falra rögzített interaktív táblát, egy rövid vetítési távolságú projektort és egy fali projektortartót tartalmaz. A rendszerhez opcionálisan kiegészítő aktív hangszóró rendelhető. A speciális projektortartó a Promethean projektorhoz lett kifejlesztve, melyek technikai paraméterei és a 3 éves, a projektorizzóra is vonatkozó garancia biztosítja, hogy hosszú távon is megbízható segítséget jelentsen az oktatásban. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean lx

Promethean ActivPanel LX

Promethean ActivPanel LX interaktív kijelzők 65", 75" és 86"-os képátlójú méretben érhetők el. Az érintőképernyő (20 érintés egyidejűleg) 4K UHD felbontású, nincs beépített operációs rendszere (non ActivPanel OS). Megerősíett felületvédelmének köszönhetően osztálytermi alkalmazásra termett. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean 9

Promethean ActivPanel 9

Promethean ActivPanel 9 interaktív kijelzők 65", 75" és 86"-os képátlójú méretben érhetők el. Az érintőképernyő (20 érintés egyidejűleg) 4K UHD felbontású, beépített ActivPanel OS (Android 9) operációs rendszerrel és alkalmazásbolttal. Megerősíett felületvédelmének köszönhetően osztálytermi alkalmazásra termett. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean 9 premium

Promethean ActivPanel 9 Premium

Promethean ActivPanel 9 Premium interaktív kijelzők 65", 75" és 86"-os képátlójú méretben érhetők el. Az érintőképernyő (20 érintés egyidejűleg) 4K UHD felbontású, beépített ActivPanel OS (Android 9) operációs rendszerrel és alkalmazásbolttal. Megerősíett felületvédelmének köszönhetően osztálytermi alkalmazásra termett. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

A Promethean ActivBoard Touch interaktív táblák és ActivPanel kijelzők az ActivInspire szoftver segítségével azonnal kapcsolódni tudnak a sokezernyi segédanyaghoz és mintaleckéhez, így még egyszerűbbé téve a tanulást és a tanítást. A Promethean különösen kedvező szoftver licencelési politikájának köszönhetően tábla vásárlása esetén a szoftver ingyen jár a táblához, ráadásul a tanárok a saját, otthoni számítógépükre is legálisan telepíthetik.

 

Terméktámogatás, garancia, alkatrészellátás

Az interaktív táblákra 5 év, a kijelzőkre és a projektorokra 3 év garanciát vállal a gyártó. Az AVSYS Rendszerintegráció Kft. végzi a Promethean termékek garanciális és azon túli szervizelését Magyarországon, így a rendelkezésre álló tartalék alkatrészek segítségével egy esetleges probléma esetén a legrövidebb időn belül tudjuk intézni a tábla javítását. Igény esetén rövid határidővel be lehet szerezni tőlünk a táblához szükséges alkatrészeket (tollak, projektorizzók, távirányítók, stb.), de vállaljuk a korábban telepített rendszerek, projektorok időszaki karbantartását is. Cégünk rendelkezik a Minősített Promethean Partner akkreditációval.

Az interaktív táblák használatáról és a felmerülő hibák megoldásáról ezen az oldalon tájékozódhat.

 

Cégünk 2010. novemberében megszerezte a Promethean interaktív táblák telepítésére és üzembehelyezésére vonatkozó gyártói minősítést!

promethean partner

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2024 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.240222