Interaktív táblák és panelek

prometheanboards1

Ma már egyre több tanteremben, előadóteremben és tárgyalóteremben lehet találkozni interaktív táblával. A hatékony információátadást lehetővé tévő eszköz nagy segítséget nyújt a tanórák látványosabbá, érdekesebbé tételében. A projektor és a táblához kiegészítőként rendelhető aktív hangszóró segítségével videó bejátszásokkal és animációkkal szemléltethető a tanórák anyaga. A Promethean Activboard Touch segítségével könnyedén hozhatunk létre leckéket, amelyek lekötik a gyerekeket és friss, újszerű megközelítésben adnak át ismereteket, amiket láthatnak, megérinthetnek, hallhatnak, és ami a legfontosabb, megérthetnek.

Az Activpen – egy vezeték nélkül működő speciális toll – táblához érintésével tudjuk mindezeket elővarázsolni a táblából. Az Activpen írás esetén tollként, a tábla egyéb használatánál egérként működik, a tűéles hegye pontos munkát tesz lehetővé. A speciális toll segítségével a táblára vitt tartalom elmenthető a számítógépre és később bármikor újra felhasználható.

Az interaktív táblák az elérhető legnagyobb pontossággal és a leggyorsabb követési sebességgel rendelkeznek - a toll mozdulatait késlekedés nélkül mutatja a megjelenő kép -, ezzel is utánozva a hagyományos tábla egyszerűségét. Felületük csillogásmentes és ellenáll minden olyan igénybevételnek, ami egy osztályteremben előfordulhat.

promethean touch

Promethean Activboard Touch Series

Az ActivBoard Touch interaktív táblák 4:3 (78") és 16:10 (88") képaránnyal, 10 érintőpontos (multi-touch) felülettel érhetők el. Az ActivBoard Touch táblák szárazon törölhető felülettel rendelkeznek. Opcióként kiegészíthetők projektorral, tartószerkezettel és ActivSoundBar aktív hangszóróval. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean mount

Promethean Mount System

A Mount System rendszer egy fixen a falra rögzített interaktív táblát, egy rövid vetítési távolságú projektort és egy fali projektortartót tartalmaz. A rendszerhez opcionálisan kiegészítő aktív hangszóró rendelhető. A speciális projektortartó a Promethean projektorhoz lett kifejlesztve, melyek technikai paraméterei és a 3 éves, a projektorizzóra is vonatkozó garancia biztosítja, hogy hosszú távon is megbízható segítséget jelentsen az oktatásban. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean adjustable

Promethean Adjustable System

Az Adjustable System interaktív táblarendszer az állítható magasságú, falra szerelhető állvány segítségével optimális munkakörnyezetet biztosít minden tanárnak. A rövid vetítési távolság miatt a kicsi árnyékolás és a nagy fényerő biztosítja az éles képet. Az aktív hangrendszerrel kiegészíett rendszer egy multimédiás osztálytermet hoz létre, amely minden tanulót aktívabb órai közreműködésre ösztönöz. Ahol több korosztály tanul egy adott tanteremben, ott érdemes állítható táblamagasságú rendszert telepíteni. Az elektromos mozgatású tábla segítségével mindenki számára be lehet állítani az ideális magasságot, akár a 7 éves elsős diákról, akár egy két méter magas tanárról van szó. Ez a rendszer csak a 88"-os interaktív táblával használható. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean nickel

Promethean ActivPanel 7 Nickel

Promethean ActivPanel 7 Nickel 65", 75" és 86"-os képátlójú méretben érhetők el. Az érintőképernyő (15 érintés egyidejűleg) 4K UHD felbontású, beépített Android 8 (Oreo) operációs rendszerrel és alkalmazásbolttal. Megerősíett felületvédelmének köszönhetően osztálytermi alkalmazásra termett. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean cobalt

Promethean ActivPanel 7 Cobalt

Promethean ActivPanel 7 Cobalt 65", 75" és 86"-os képátlójú méretben érhetők el. Az érintőképernyő (20 érintés egyidejűleg) 4K UHD felbontású, beépített Android 8 (Oreo) operációs rendszerrel és alkalmazásbolttal. Megerősíett felületvédelmének köszönhetően osztálytermi alkalmazásra termett. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

promethean titanium

Promethean ActivPanel 7 Titanium

Promethean ActivPanel 7 Titanium 70", 75" és 86"-os képátlójú méretben érhetők el. Az érintőképernyő (20 érintés egyidejűleg) 4K UHD felbontású, beépített Android 8 (Oreo) operációs rendszerrel és alkalmazásbolttal. Megerősíett felületvédelmének köszönhetően osztálytermi alkalmazásra termett. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

A Promethean ActivBoard Touch interaktív táblák és aktív panelek az Activinspire szoftver segítségével azonnal kapcsolódni tudnak a sokezernyi segédanyaghoz és mintaleckéhez, így még egyszerűbbé téve a tanulást és a tanítást. A Promethean különösen kedvező szoftver licencelési politikájának köszönhetően tábla vásárlása esetén a szoftver ingyen jár a táblához, ráadásul a tanárok a saját, otthoni számítógépükre is legálisan telepíthetik.

 

Terméktámogatás, garancia, alkatrészellátás

Az interaktív táblákra 5 év, az aktív panelekre és a projektorokra 3 év garanciát vállal a gyártó. Az AVSYS Rendszerintegráció Kft. végzi a Promethean termékek garanciális és azon túli szervizelését Magyarországon, így a rendelkezésre álló tartalék alkatrészek segítségével egy esetleges probléma esetén a legrövidebb időn belül tudjuk intézni a tábla javítását. Igény esetén rövid határidővel be lehet szerezni tőlünk a táblához szükséges alkatrészeket (tollak, projektorizzók, távirányítók, stb.), de vállaljuk a korábban telepített rendszerek, projektorok időszaki karbantartását is. Cégünk rendelkezik a Minősített Promethean Partner akkreditációval.

Az interaktív táblák használatáról és a felmerülő hibák megoldásáról ezen az oldalon tájékozódhat.

 

Cégünk 2010. novemberében megszerezte a Promethean interaktív táblák telepítésére és üzembehelyezésére vonatkozó gyártói minősítést!

promethean partner

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2020 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.200908