Interaktív táblák karbantartása

karbantartas

Az interaktív tábláknál és projektoroknál javasolt a rendszeres, akár negyedévenkénti átvizsgálás, állapotfelmérés, illetve szakszerű karbantartás, szükség esetén a szakszervizben történő javítás. Minél gyakrabban elvégzik ezeket a tevékenységeket, annál kevésbe érik a váratlan, megbízható működést befolyásoló események, meghibásodások.

 

Miért fontos?

A készülékek port szívnak magukba vagy épp por rakódik rájuk, az elektronikai komponensek melegednek, magasabb hőfokon üzemelnek, akár nagyságrendekkel eltérve a normál üzemtől. A ventilátorok nem tudják lehűteni ezt a többlet hőmennyiséget, így csökkenhet a berendezések élettartama. A rendszeres karbantartással a készülékek élettartama megsokszorozható.

 

Miben segíthetünk?

A karbantartás során a készülékek átvizsgálásra kerülnek, az interaktív táblák elektronikai egységeit és a felületét megtisztítjuk, a projektorokat (legyen az Promethean vagy más gyártó által készített berendezés) leszereljük, szétszedjük, megtisztítjuk, portalanítjuk, majd a helyben elvégezhető munkák után összerakjuk, visszaszereljük a helyére és teszteljük.

A karbantartási csomag részét képezi az interaktív táblákhoz kapcsolódó legfrissebb meghajtó programok és firmware-k telepítése (vagy javaslata a rendszergazda felé) a számítógépekre és az eszközökre.

 

Kiegészítők és alkatrészek beszerezhetők?

Mind az interaktív táblákhoz, mind pedig a projektorokhoz forgalmazunk kiegészítő eszközöket, tartalék alkatrészeket, legyen az egy aktív hangfal, egy toll a táblához, egy izzó vagy távirányító a projektorhoz, egy összekötő kábel vagy csatlakozó.

https://www.avsys.hu/bolt/interaktiv-tablak/promethean-izzok-alkatreszek

 

Új terméket is vásárolhatok?

Természetesen az AVSYS Kft.-nél vásárolhatók új Promethean gyártmányú, kézzel és ujjal is vezérelhető, szárazon törölhető interaktív táblák (78”-os és 88”-os méretekben), Promethean vagy más gyártótól származó projektorok, interaktív kijelzők (ActivPanelek), vetítő- és hangosító készülékek és berendezések.

http://www.avsys.hu/bolt

 

Karbantartási díjak

  • 1-5 db rendszer esetén: 25.000 Ft + ÁFA/db
  • 6-19 db rendszer esetén: 20.000 Ft + ÁFA/db
  • 20 db rendszer felett: 15.000 Ft + ÁFA/db

 

Az ajánlat érvényes nem Promethean típusú projektor (de Promethean interaktív tábla) esetén is.

Az árak a kiszállási díjat nem tartalmazzák. A kiszállási díj Budapesten 5.000,- Ft + ÁFA, egyéb helyszín esetén egyedi árajánlatot adunk rá.

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2024 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.240222