Oktatástechnika

oktatastechnika kep
Folyamatosan változó világunk állandóan fejlődik. A változás különösen látványos az elektronikai készülékek, berendezések terén. A mérnökök elképesztő gyorsasággal dolgoznak az újabb és újabb eszközök megvalósításán. A megálmodott készülékek szinte észrevétlenül integrálódnak a tanulás folyamatába. A technikai fejlődés folyamatos, a jövő irányába mutató változása szükségessé teszi a szolgáltatások minőségének javítását az oktatás területén is.

Pszichológiai vizsgálatok szerint az emlékezetben tartósan megmaradó információmennyiség jelentős részét az egyidejű hallás és látás útján sajátítjuk el. Ez azt mutatja, hogy az audiovizuális információhordozóknak jelentős szerepük van a tanítási és tanulási folyamatokban. Rohanó világunkban azzal is számolni kell, hogy napról napra újabb és újabb oktatási módszerek, oktatástechnikai eszközök jelennek meg, amelyekhez oktatónak és tanulónak egyaránt alkalmazkodni kell. A tudás minél hatékonyabb átadásában (és átvételében) a különböző eszközöknek, készülékeknek kitüntetett szerepe van.

A tantermekben projektorokkal, vetítővásznakkal, interaktív táblákkal, hangrendszerekkel valamint a rendszerek megtervezésével, kialakításával, karbantartásával állunk rendelkezésükre.

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2024 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.240222