Rendszerintegráció

rendszerintegracio kep
A rendszerintegráció a rendszerben lévő berendezések és eszközök oly módon történő összekapcsolása, amelynek eredménye egy új, egymással együttműködő rendszer. A rendszerintegráció speciális szakértelmet kívánó feladat, melynek megvalósítását képzett, megfelelő módszer- és eszközháttérrel rendelkező szakemberek végzik. Segítünk megtervezni egyedi audiovizuális rendszerét, legyen az az otthonában, egy oktató- vagy egy konferenciateremben. A rendszer a lehető legnagyobb kényelmet azzal biztosítja, hogy pihenése, otthoni teendői vagy előadása, prezentációja során megszabadítja Önt egy sor olyan feladattól, amelyet eddig a sok távirányító kezelése okozott.

A rendszerintegráció során az elektromos berendezések egy Crestron rendszervezérlő központhoz kapcsolódnak, amelynek programozása az Ön igényeinek megfelelően történik. Az integrált eszközök alkalmazása egy felhasználóbarát érintőképernyő segítségével egyszerűvé teszi az összetett rendszerek működését. Az Ön elképzelései szerint megtervezzük a kialakítandó audiovizuális rendszert, a rendszert működtető érintőképernyő grafikus megjelenését, kiválasztjuk a megfelelő készülékeket, eszközöket, majd megvalósítjuk a megálmodott, üzembiztos rendszerét.

A kivitelezés és betanítás után igény esetén vállaljuk a rendszerek karbantartását, hogy Ön minél tovább tudja élvezni a mai modern technika által nyújtotta előnyöket.

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2024 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.240222