Vezeték nélküli prezentáció

kensence

U-Click vezeték nélküli prezentációs eszköz VGA, HDMI és Audio kimenetekkel rendelkezik. Nincs szükség kábeles összekötésre a számítógép és a megjelenítő között (projektor, monitor, LED vagy plazma TV). Egyszerűen, egy gombnyomással megvalósítható a kapcsolat. A számítógép USB portjához csatlakoztatott adóegység vezeték nélküli kapcsolatban van a vevőegységgel, ami saját WiFi hálózatot hoz létre. A számítógép ezen hálózatot használva viszi át a megjelenítendő tartalmat. A vevőegység és a megjelenítő VGA vagy HDMI kábellel kerül összekötésre.

A rendszer képes Full HD videók szaggatásmentes lejátszására is egy speciális funkció használatának segítségével. Az adóegység hangot is ad át a vevőegységnek, amelyből ez egy csatlakozón keresztül kinyerhető.

 Az U-Click rendszer képes nem csak a saját WiFi hálózatának létrehozására, hanem egy, a készülékhez csatlakoztatott LAN kábel segítségével a meglévő WiFi hálózat jelét is sugározni. Ezzel a megoldással biztosítva van egy számítógépen mind a rendszer saját jele, mind pedig a számítógépes hálózat jele is.

Ezen kívül lehetőség van mobil eszközzel is kapcsolódni a vevőegységhez. Támogatja mind az Android, mind pedig az iOS eszközök képének megjelenítését. Bővebb információ ezen az adatlapon olvasható.

1149 Budapest, Egressy út 63.

+36 1 296-0641

AVSYS Rendszerintegráció Kft. © 2009-2024 Minden jog fenntartva!
Verzió: 4.9.240222