Ablak átbeszélő rendszer

82.550Ft (Bruttó)

Kód: ASCW-2

Gyártó: Silverblade
Ter. állapot: Rendelésre 2-3 hét

Termék leírás

Silverblade Ablak átbeszélő rendszer, pénztárak, ügyfélszolgálatok számára.

Bővebb leírás

A megnövekedett kereslet valamint az alkatrész utánpótlás akadozása miatt a termék április közepétől lesz újra elérhető! 

Az SCW2 átbeszélő eszköz az üvegfallal elválasztott terek esetén az ügyfelekkel történő kommunikáció megvalósítására szolgál (pénztárfülkék, ügyfélszolgálatok, betegirányítók stb.). A rendszer különleges kialakításának köszönhetően nincs szükség beszéd közbeni átkapcsolgatásra. Az SCW2 egyidejű, kétirányú kommunikációt biztosít.

Felépítés, használat:
A teljes elektronikát a mikrofontalpként is alkalmazott fém öntvényház tartalmazza. A doboz hátfalán található az adaptercsatlakozó, valamint itt vannak kivezetve a hangszórókábelek, ill. a külső mikrofon kábel. A készülék hátsó részén helyezkedik el a gégecsöves mikrofon XLR csatlakozója. A kezelőfelületen a POWER kapcsolóval a készülék ki-be kapcsolható.

A MIC.ON kapcsolóval aktiválható a belső gégecsöves mikrofon. - Tehát a kezelő ezzel tilthatja, ill., engedélyezheti a kifelé menő hangot. A belső hangszóró hangereje az INSIDE gomb, - a külső tér hangereje pedig az OUTSIDE süllyesztett potméterrel állítható. A készülék tápellátását külső adapter biztosítja. A rendszer tartozéka a belső- ill. a külső tér hangszórója, valamint a külső térbe felszerelendő elektret-kondenzátor mikrofon.