Szállítás és garancia

Szállítási információk
Budapest területén: Bruttó 3810,-Ft
Vidéki szállítás: Bruttó 5080,-Ft
Amennyiben a megrendelés feladásakor az utánvét opciót választotta, a rendelés vételárát valamint a szállítás költségét a futárnak készpénzben kell teljesíteni.
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.


Szállítási határidő: A raktáron lévő termékeket, a megrendelést követő munkanap adjuk át szállításra, minden más esetben az ügyfélszolgálatunkon kérhet felvilágosítást a várható szállítási időről.

Garancia:
A termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti a 1149 BudapestEgressy út 63. címre. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, amennyiben külön jótállási jegyet nem adtunk ki. A garanciális feltételek tekintetében a 151/2003 IX.22. Korm. rendelet szerint járunk el.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.