Modern oktatástechnikai eszközök forgalmazása, telepítése

Vásárlás


Új termékeink

Új

Hagibis Cast Pro vezeték nélküli képátviteli eszköz

Gyártó: Hagibis

Kód: HGB-CAST

87.630Ft

CAST Pro vezeték nélküli HD kép-hang átviteli eszköz A vezeték nélküli prezentáció leg kényelmesebb megoldása. Működéséhez nincs szükség internetre, nem kell programot telepíteni, nem igényel driver telepítést így rendszergazdai beavatkozásra sincs szükség.Az adóegységet csatlakoztassuk a forrás (laptop, PC, konzol) HDMI kimenetére, a vevőt pedig a megjelenítőre (projektor, TV, monitor) és kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat.Adó egységBármely HDMI kemenetre csatlakoztatható, valamint a HDMI kimenettel nem rendelkező eszközök konverter segítségével szintén alkalmasak a jeltovábbításraVevő egység A vevő egység HDMI és VGA kimenettel is rendelkezik, ezeken párhuzamosan megjelenik az adó egység által továbbított jelfolyam, így akár két kijelzőn is megjeleníthető a kép további aktív jelosztó nélkül is. Prezentáció több forrásbólEgy vevőegységre akár nyolc adó is csatlakozhat, az eszközök közti váltás az adóegységen található nyomógomb segítségével kezdeményezhetjük.Alacsony késleltetési időA vezeték nélküli átvitel 5GHz-en valósul meg, így nagyobb sávszélesség áll rendelkezésre a képtartalom zökkenőmentes és gyors továbbításáraLefedettségAz adó és vevő közti távolság akár 50 méter is lehet, így bármely teremméret esetén megbízhatóan üzemeltethetőVevőegység önálló működésselMobileszközök (telefon, tablet) képátvitelére a vevőegység önállóan is alkalmas, támogatja a Miracast, AirPlay, DLNA szabványokatA készülékek fizikai méretei:A doboz tartalma:

87.630Ft
Új
Új

Kétirányú ablakátbeszélő rendszer

Gyártó: Retevis

Kód: RT-9908

49.530Ft

Kétirányú érintésmentes ablakátbeszélő rendszer, üzletek, bankok, ügyfélszolgálatok, gyógyszertárak számára. Segítségével az eladó és ügyféltér hermetikus elválasztása biztosított.A kiszolgáló térben elhelyezett központhoz egy külső mikrofon/hangszóró kültéri egység csatlakozik amely kezelőgombot nem tartalmaz, így az ügyfeleknek nem kell megérinteniük. A rendszer készenléti állapotban várja, hogy az ügyfél a hangjával aktiválja a berendezést. A központi egységen a külső és a belső hangszóró hangereje szabályozható. Mivel az elektronika fejlett zajelnyomással is rendelkezik, így az utcai zajok jó hatásfokkal kiszűrhetőek.A központi egység tápfeszültségét hálózati adapter biztosítja, a kültéri egység ezzel szemben nem igényel tápfeszültséget.Műszaki jellemzők:- tápfeszültség: DC9V (adapter)- áramfelvétel: 600mA- külső/belső hangszóró teljesítmény: 3-3W- külső mikrofon: -48dB±2dB (20Hz-20kHz)- belső mikrofon: -48dB±2dB (16Hz-20kHz)- méretek: központ (158x87x46mm) külső egység (78x20mm)A doboz tartalma:1 db központi egység1 db kültéri mikrofon 1 db hálózati adapter1 db használati utasítás1 db öntapadós rögzítő szett

49.530Ft
Új
Új

Logitech MeetUp konferencia kamera

Gyártó: Logitech

Kód: 960-001102

290.830Ft

Logitech MeetUp konferenciakamera (960-001102)ALL-IN-ONE designA MeetUp egy univerzális konferenciakamera, amely nagy látószögü objektívvel rendelkezik, így tökéletes kiegészítője lehet akár 8-10 fős tárgyalótermeknek.Beépített mikrofonrenszerrel és hangszórókkal rendelkezik, ezért egymagában képes egy videokonferencia beszélgetés minden perifériáját (kamera, mikrofon, hangszóró) egyetlen USB kábel csatlakoztatásával biztosítani. KameraoptikaA MeetUp kíváló minőségű akár 4K felbontásra képes, nagy látószögű optikával rendelkezik. 5-szörös optikai zoom biztosítja a torzításmentes képet akkor is ha egy résztvevőre közelít a kamera. A RightSight technológia automatikusan mozgatja a kamerát és optimalizálja a képkivágást, hogy senki se maradjon le a közvetített képről.KompatibilitásA MeetUp plug-and-play tulajdonságának köszönhetően, egyszerűen, egy USB kábel csatlakoztatásával képes a felhasználó számítógépén futtatott konferencia szoftverek perifériájaként működni. Kompatibilis a legtöbb népszerű konferencia szoftverrel: Teams, Zoom, Skype for Business, BlueJeans stb. TelepítésA készülékkel egybeépített talp lemez alkalmas asztalra, polcra vagy akár falra történő elhelyezés megvalósítására. Külön tartozékkeént vásárolható hozzá VESA rögzítőlemez, így a kijelző alá vagy fölé szerelhetjük a kamerát. 

290.830Ft
Új
Új

Logitech Group Videokonferencia rendszer

Gyártó: Logitech

Kód: 960-001057

328.930Ft

Emelje a videokonferenciáit új szintre a Logitech Group rendszerrel! Ez a teljes körű videokonferencia-megoldás ideális közép- és nagy méretű tárgyalótermekhez, akár 14-20 fős csoportok számára is. A Logitech Group kristálytiszta HD videót és kiváló hangminőséget biztosít, így minden résztvevő úgy érezheti magát, mintha egy helyiségben tartózkodna. A Logitech Group előnyei: Tiszta és éles videó: Full HD 1080p felbontás 10x veszteségmentes zoommal, így minden részletet tökéletesen láthat. Természetes hangzású audio: A full-duplex speakerphone kiváló hangminőséget biztosít, beépített zajcsökkentéssel az optimális tisztaság érdekében. Motoros kamera: A kamera automatikusan mozog vagy tetszés szerinti pozícióba áll, így minden résztvevőt tökéletesen láthat a konferenciában. Plug-and-play működés: USB-csatlakozással egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, bonyolult telepítés nélkül. Széleskörű kompatibilitás: Működik a népszerű videokonferencia-szoftverekkel, mint például a Zoom, Skype for Business, Microsoft Teams és Google Meet. Ideális választás cégeknek, oktatási intézményeknek és bárkinek, aki professzionális videokonferencia-élményt szeretne létrehozni. A csomag tartalma: Logitech Group kamera Speakerphone Távirányító Kábelek a csatlakoztatáshoz Rögzítő elemek  

328.930Ft
Új
Új

ActivBoard Touch 78T interaktív tábla

Gyártó: Promethean

Kód: ABT78T

290.830Ft

  A készlet erejéig tartó rendkívüli akció!Eredeti ár: Bruttó 341.630 Ft       ÚJ AKCIÓS ÁR: Bruttó 290.830 Ft  Promethean ActivBoard 78T, 10 érintésés, önálló interaktív tábla, ActivInspire Professional Edition táblakezelő szoftverrel. Termékjellemzők: A Promethean táblarendszerek új generációjának egyik legnépszerűbb tagja az ActivBoard Touch interaktív tábla. A tábla vezérlése tollal és ujjal egyaránt lehetséges, tíz érintés egyidejű feldolgozására képes. A tábla felülete szárazon törölhető, így táblafilccel is használható, hasonlóan a hagyományos zománcozott felületű fehértáblákhoz.   A tábla nem rendelkezik beépített hangszóróval. Az interaktív táblához a Promethean ActivSoundBar-3 kiegészítő hangrendszert javasoljuk.   A tábla megvásárlásával jogosult lesz a Magyarországon széles körben elterjedt ActivInspire Professional Edition használatára.   A tábla használatához projektor és számítógép szükséges, ezeket az ajánlat nem tartalmazza.       

290.830Ft
Új
Új

ActivBoard Touch 88T interaktív tábla

Gyártó: Promethean

Kód: ABT88T

316.230Ft

A készlet erejéig tartó rendkívüli akció!Eredeti ár: Bruttó 367.030 Ft       ÚJ AKCIÓS ÁR: Bruttó 316.230 Ft    Promethean ActivBoard 88T, 10pontos multi-touch felületü önálló interaktív tábla, ActivInspire Professional Edition táblakezelő szoftverrel. Termékjellemzők: A Promethean táblarendszerek új generációjának egyik legnépszerűbb tagja az ActivBoard Touch interaktív tábla. A tábla vezérlése tollal és ujjal egyaránt lehetséges, tíz érintés egyidejű feldolgozására képes. A tábla felülete szárazon törölhető, így táblafilccel is használható, hasonlóan a hagyományos zománcozott felületű fehértáblákhoz.   A tábla nem rendelkezik beépített hangszóróval. Az interaktív táblához a Promethean ActivSoundBar-3 kiegészítő hangrendszert javasoljuk.   A tábla megvásárlásával jogosult lesz a Magyarországon széles körben elterjedt ActivInspire Professional Edition használatára.   A tábla használatához projektor és számítógép szükséges, ezeket az ajánlat nem tartalmazza.       

316.230Ft
Új