Hagibis Cast Pro vezeték nélküli képátviteli eszköz

87.630Ft (Bruttó)

Kód: HGB-CAST

Gyártó: Hagibis
Ter. állapot: Raktárról

Termék leírás

Vezeték nélküli HD prezentációs adó-vevő készlet

Bővebb leírás

HGB1

CAST Pro vezeték nélküli HD kép-hang átviteli eszköz

A vezeték nélküli prezentáció leg kényelmesebb megoldása. Működéséhez nincs szükség internetre, nem kell programot telepíteni, nem igényel driver telepítést így rendszergazdai beavatkozásra sincs szükség.

HGB2Az adóegységet csatlakoztassuk a forrás (laptop, PC, konzol) HDMI kimenetére, a vevőt pedig a megjelenítőre (projektor, TV, monitor) és kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat.

Adó egység

Bármely HDMI kemenetre csatlakoztatható, valamint a HDMI kimenettel nem rendelkező eszközök konverter segítségével szintén alkalmasak a jeltovábbításra

Vevő egység 

A vevő egység HDMI és VGA kimenettel is rendelkezik, ezeken párhuzamosan megjelenik az adó egység által továbbított jelfolyam, így akár két kijelzőn is megjeleníthető a kép további aktív jelosztó nélkül is.


 
HGB3Prezentáció több forrásból

Egy vevőegységre akár nyolc adó is csatlakozhat, az eszközök közti váltás az adóegységen található nyomógomb segítségével kezdeményezhetjük.


Alacsony késleltetési idő

A vezeték nélküli átvitel 5GHz-en valósul meg, így nagyobb sávszélesség áll rendelkezésre a képtartalom zökkenőmentes és gyors továbbítására

Lefedettség

Az adó és vevő közti távolság akár 50 méter is lehet, így bármely teremméret esetén megbízhatóan üzemeltethető

Vevőegység önálló működéssel

Mobileszközök (telefon, tablet) képátvitelére a vevőegység önállóan is alkalmas, támogatja a Miracast, AirPlay, DLNA szabványokatA készülékek fizikai méretei:

HGB4HGB5


A doboz tartalma:

HGB7

Csatolmányok