Logitech MeetUp konferencia kamera

290.830Ft (Bruttó)

Kód: 960-001102

Gyártó: Logitech




Ter. állapot: Rendelésre 1-2 hét

Termék leírás

Tárgyalótermi All-In-One konferencia kamera

Bővebb leírás

Logitech MeetUp konferenciakamera (960-001102)

ALL-IN-ONE design
Meetup5
A MeetUp egy univerzális konferenciakamera, amely nagy látószögü objektívvel rendelkezik, így tökéletes kiegészítője lehet akár 8-10 fős tárgyalótermeknek.
Beépített mikrofonrenszerrel és hangszórókkal rendelkezik, ezért egymagában képes egy videokonferencia beszélgetés minden perifériáját (kamera, mikrofon, hangszóró) egyetlen USB kábel csatlakoztatásával biztosítani.

Kameraoptika

A MeetUp kíváló minőségű akár 4K felbontásra képes, nagy látószögű optikával rendelkezik. 5-szörös optikai zoom biztosítja a torzításmentes képet akkor is ha egy résztvevőre közelít a kamera. A RightSight technológia automatikusan mozgatja a kamerát és optimalizálja a képkivágást, hogy senki se maradjon le a közvetített képről.
meetup8
Kompatibilitás

A MeetUp plug-and-play tulajdonságának köszönhetően, egyszerűen, egy USB kábel csatlakoztatásával képes a felhasználó számítógépén futtatott konferencia szoftverek perifériájaként működni. Kompatibilis a legtöbb népszerű konferencia szoftverrel: Teams, Zoom, Skype for Business, BlueJeans stb. 

Telepítés

A készülékkel egybeépített talp lemez alkalmas asztalra, polcra vagy akár falra történő elhelyezés megvalósítására. Külön tartozékkeént vásárolható hozzá VESA rögzítőlemez, így a kijelző alá vagy fölé szerelhetjük a kamerát.
 meetup7